Contact
Mijn UnitedConsumers
Ruim 86% van onze deelnemers vindt een goedkopere premie. U ook?
Gratis Pluspakket
  • Gratis verhaalservice
  • Gratis jaarlijkse premie-check
  • Gratis tankkaart

Met de premie-check van UnitedConsumers vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. U bent bij ons goed verzekerd voor een lage prijs. Bovendien spaart u altijd minimaal 5% korting op uw autoverzekering in uw persoonlijk bespaartegoed. Dit tegoed kunt u gewoon laten uitkeren op uw bankrekening. Geen gedoe, wel de korting.

Meer weten? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Een scherpe premie en de beste service. Dat mag u verwachten van UnitedConsumers. Onze deelnemers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,2.

Reviews

"goed advies bij afhandeling schade."
PIETER.L. De Groot
10,0

"Altijd correct met de juiste informatie."
toon
8,0

"Geweldige service, altijd bereikbaar"
Geesje Korstanje
9,0

Via UnitedConsumers vergelijkt u eenvoudig verzekeringen van verschillende verzekeraars. Bovenop de lage premie krijgt u van ons 20% overstapkorting op uw autoverzekering. Door te vergelijken is er altijd een autoverzekering die perfect bij uw situatie past. Zo bent u goed verzekerd én houdt u meer over voor een leuker leven!

Heeft u al een verzekering? Vul dan in stap 1 uw huidige premie in. Zo berekenen wij of en hoeveel u goedkoper uit bent via UnitedConsumers. Wel zo fijn!

Actie logo

Hoe werkt de korting bij UnitedConsumers?

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan de autoverzekeraar. De korting op uw premie storten wij vervolgens terug in uw bespaartegoed bij UnitedConsumers, gewoon in euro's! Ideaal, want zo kunt u het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt.

U kunt gebruikmaken van ons overstapaanbod met 20% korting tot en met 1 januari 2024.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, service en advies voor de beste prijs. Daarom werken wij alleen samen met betrouwbare verzekeraars. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut (KiFiD) en al onze medewerkers zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van onze vakbekwaamheid en de beste service. U verdient meer.

Direct na uw aanvraag kunt u gebruik maken van onze opzeghulp. Met deze service zorgen wij ervoor dat uw overstap soepel verloopt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverzekeringen een opzegtermijn van één maand hebben.

Heeft u uw autoverzekering minder dan een jaar geleden afgesloten? Meestal geldt dan een jaarcontract en is uw polis nog niet maandelijks op te zeggen. Bekijk uw polis voor de eerst mogelijke opzegdatum. Hulp nodig? Bel ons gerust. Wij staan voor u klaar.

Vandaag al met een veilig gevoel en goed verzekerd de weg op! Meestal kunnen wij u direct een voorlopige dekking geven. Geef bij de gewenste ingangsdatum de datum van vandaag op en u weet direct of u met uw auto kunt gaan rijden. Goed verzekerd, dat is een fijn gevoel. Zo doen we dat.

Autoverzekering actie