Contact
Mijn UnitedConsumers
Google
Pixel 6 Pro
Met abonnement
vanaf € 27,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 496,95
Google
Pixel 6a
Met abonnement
vanaf € 21,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 365,95
Google
Pixel 7
Met abonnement
vanaf € 27,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 490,95
Google
Pixel 7 Pro
Met abonnement
vanaf € 48,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 742,95
Google
Pixel 7a
Met abonnement
vanaf € 25,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 453,95
Google
Pixel 8
Met abonnement
vanaf € 49,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 763,95
Google
Pixel 8 Pro
Met abonnement
vanaf € 64,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 1113,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Google telefoon

Sinds 2016 maakt Google smartphones onder de merknaam: Google Pixel. De Google telefoons zijn voorzien van geweldige hard- én software. Met de Google smartphone bent u namelijk verzekerd van de beste beveiliging en uitstekende kwaliteit. En omdat Google de nieuwe Android versies zélf ontwikkelt, werkt de software van Android feilloos samen met de hardware van de Google mobiele telefoon!


De voor- en nadelen van een Google Pixel telefoon

Wilt u een Google smartphone kopen? Wij zetten de belangrijkste voor- en nadelen van de Google Pixel telefoons voor u op een rij:

Voordelen Google Pixel telefoon Nadelen Google Pixel telefoon
vink Feilloze samenwerking van hard- en software. kruis De Google telefoons hebben geen spannend design of geavanceerde functies.
vink De camera's van een Google Pixel telefoon zijn ijzersterk. kruis In het verleden is er bij de Google telefoons veel misgegaan, zoals een flikkerend beeldscherm.
vink Google Pixel toestellen krijgen als eerste toegang tot nieuwe Android versies.  

Google telefoon kopen

Bij UnitedConsumers kunt u de nieuwste Google telefoon kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien wordt uw Google Pixel telefoon simlockvrij geleverd. Zo kunt u direct met uw Google telefoon aan de slag! Dat wilt u toch ook?

Google smartphone prijs

De Google smartphone heeft een vanafprijs van € 379,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwste Google telefoon betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

Google smartphone prijs bekijken


Google smartphone met abonnement

Wilt u een Google smartphone met voordelig abonnement? Bij ons kan het! Door ons uitgebreide aanbod kiest u altijd een deal die bij u past. Kies uw Google Pixel telefoon en start direct met vergelijken.

Google smartphone kopen


Veelgestelde vragen over de Google smartphone

Google heeft Android ontworpen. Daarom functioneert de Google Pixel telefoon met Android. En omdat Google zelf de nieuwste Android versies ontwerpt, ontvangt u met een Google telefoon als eerste de nieuwe updates van Android.

Ja, zeker! De meeste Google Pixel telefoons ondersteunen het 5G netwerk.

> Bekijk ons Google telefoon 5G aanbod

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Google telefoon garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw Google mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.