Contact
Mijn UnitedConsumers

Het tankprogramma van UnitedConsumers

groei in aantal nieuwe klanten

Groei in aantal
nieuwe klanten 

no cure no pay

Altijd no cure,
no pay

omzetgroei

Omzetgroei in liters
en winkel

gratis promotie

Gratis promotie voor
tankstations

tankprogramma

Kies voor meer omzet

Deelname aan ons tankprogramma levert u een uitbreiding van uw klantenbestand op, zonder extra investering! Door de exclusieve korting blijven deze klanten bij u terugkomen. Dat betekent meer verkoop van brandstof en winkelproducten.

Inmiddels zijn ruim 600 bemande tankstations van diverse merken aangesloten. Meer dan 500.000 consumenten hebben een tankkaart van UnitedConsumers.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Tankprogramma
Goed om te weten

deelname

Deelname is heel eenvoudig Er is geen investering nodig voor deelname aan het tankprogramma. Daarnaast werken wij op basis van no cure, no pay. Wij zorgen voor nieuwe klanten door o.a. de gratis promotie van uw tankstation(s) in onze e-mail nieuwsbrieven en via social media.

zo werkt het

Zo werkt het U krijgt van ons een terminal in bruikleen waar u de tankkaart van de klant mee kunt scannen en de korting wordt geregistreerd. Klanten laten bij het afrekenen hun tankkaart zien en wij verrekenen de kortingen met u achteraf op maandbasis.

actuele prijzen

Actuele brandstofprijzen Wij berekenen iedere dag de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) voor benzine, diesel en LPG. Deze prijs stellen wij vast op basis van de adviesprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen in Nederland.

goedkoper

Gegarandeerd goedkoper tanken Klanten met een UnitedConsumers tankkaart krijgen unieke korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Deze korting krijgen zij in een bespaartegoed. Dit is al snel € 2,50 per tankbeurt!

 
Derk

Ook samenwerken met UnitedConsumers?

"Neem dan contact met mij op. Ik vertel u graag meer!"

Derk Foolen
Teamleider serviceteam tanken