Contact
Mijn UnitedConsumers

Wijzigingen doorgeven

U kunt verschillende redenen hebben om uw autoverzekering te wijzigen. Misschien wordt uw situatie anders, wilt u uw betaal- of contactgegevens wijzigen of zijn uw wensen veranderd. Wij helpen u graag!


 

Mijn persoonlijke situatie verandert

Heeft u een andere auto gekocht, zijn uw gegevens gewijzigd of wilt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen? Het zijn allemaal zaken die meespelen als u uw autoverzekering wilt wijzigen.


 

Betaal- en contactgegevens wijzigen

Het kan gebeuren dat u nieuwe betaal- en/of contactgegevens heeft. Dan is het wel belangrijk dat uw autoverzekeraar op de hoogte is van deze wijziging. Wij helpen u een handje!

Rekeningnummer en contactgegevens

U kunt uw rekeningnummer en/of contactgegevens eenvoudig in Mijn UnitedConsumers wijzigen. Voor het wijzigen van uw rekeningnummer hebben wij een bewijs nodig dat u de eigenaar bent van de opgegeven rekening. Hierna ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.

> Wijzig mijn gegevens

Adresgegevens wijzigen

Nadat u uw verhuizing bij de gemeente door heeft gegeven, wordt uw nieuwe adres niet automatisch doorgegeven aan uw autoverzekeraar en aan ons. U kunt uw adreswijziging via Mijn UnitedConsumers, telefonisch of via de mail doorgeven. Wij regelen de rest voor u!

> Adreswijziging doorgeven


 

Autoverzekering wijzigen

Uw wensen en uw persoonlijke situatie kunnen door het jaar heen veranderen. Lees hier meer over het wijzigen van uw autoverzekering als er iets in uw situatie is veranderd.

Autoverzekering opzeggen

Als u een nieuwe autoverzekering via UnitedConsumers afsluit, zeggen wij uw huidige autoverzekering kosteloos voor u op. Na het afsluiten van de verzekering ontvangt u van ons meer informatie over onze opzeghulp. 

> Meer over opzeggen

 

Autoverzekering na overlijden

Als een dierbare komt te overlijden, moet u als erfgenaam een beslissing nemen over de autoverzekering. Wilt u de auto zelf gebruiken? Dan komt deze op uw naam. U kunt de auto ook verkopen of op naam van een andere nabestaande zetten.

> Verzekering na overlijden

 

Betalingsregeling premie

Zit u krap bij kas en lukt het een keer niet om uw premie op tijd te betalen? Dat is geen probleem. Laat uw premie niet liggen, maar neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over uw verzekering en spreken een betalingsregeling met u af. 

> Meer over betalingsregeling


Gecontroleerd door onze specialist Jorg van Rijn

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Jorg van Rijn, specialist op het gebied van autoverzekeringen. Jorg is sinds 2011 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 14-6-2023 |

jorg expert autoverzekeringen


 

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig?

Wij helpen u graag!