Contact
Mijn UnitedConsumers

Veelgestelde vragen over uw tankkaart

Heeft u een vraag over de UnitedConsumers tankkaart of de korting? Wij helpen u graag! Bekijk de meestgestelde vragen.

 

Tankkaart

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u tanken met korting bij één van de deelnemende tankstations in Nederland. Wanneer u gaat tanken, betaalt u met pin of contant en geeft u uw UnitedConsumers tankkaart aan de pompbediende. Uw tankbeurt wordt geregistreerd en automatisch doorgegeven aan UnitedConsumers. Binnen 24 uur staat uw korting vermeldt in uw bespaartegoed en kunt u dit bedrag uit laten betalen wanneer u dat wilt!

U kunt niet met de tankkaart betalen. De tankkaart registreert alleen uw korting. U dient uw tankbeurt te betalen met contant geld of uw pinpas.

Het is niet mogelijk om maandelijks een factuur met btw te ontvangen en achteraf te betalen. De tankkaart registreert alleen uw korting. U dient uw tankbeurt altijd direct te betalen bij de benzinepomp.

De tankkaart heeft een waarde van € 5,- (verzend- en administratiekosten). Deze kosten worden in de volgende gevallen niet in rekening gebracht:

  • U tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter met de UnitedConsumers tankkaart.
  • U neemt binnen zes maanden na ontvangst een ander product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer).

Indien u niet heeft voldaan aan één van de voorwaarden voor een gratis UnitedConsumers tankkaart, dan zal UnitedConsumers de kaartkosten verrekenen met het opgebouwde bespaartegoed. Indien er niet voldoende bespaartegoed beschikbaar is voor verrekening, dan zullen we de kaartkosten eenmalig incasseren van uw rekening. U geeft hiervoor toestemming door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

Als u uw tankkaart niet gebruikt, kunt u deze opzeggen. Mogelijk worden eventuele kaartkosten voorkomen en niet bij u in rekening gebracht. Neem contact met ons op om uw tankkaart op te zeggen.

Binnen 7 dagen kunt u uw aanmelding ongedaan maken. Na ontvangt van de tankkaart heeft u nog 14 dagen bedenktijd en kunt u de tankkaart kosteloos annuleren door de tankkaart terug te sturen.

Op dit moment bieden wij geen tankkaart aan waarmee u korting ontvangt bij het tanken/laden van uw elektrische auto. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt.

 

Aanmelden en opzeggen

Via Mijn UnitedConsumers kunt u een nieuwe of extra tankkaart aanvragen. Bent u nog geen deelnemer van UnitedConsumers tanken? Vraag dan nu een tankkaart aan en start ook met besparen!

Tankkaart aanvragen

Op het rekeningnummer dat u invult bij uw aanmelding, storten wij uw tankkorting. De korting spaart u in uw bespaartegoed. U kunt het bedrag laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Als u de tankkaart nog niet heeft ontvangen, kunt u uw aanmelding telefonisch of per e-mail annuleren via onze klantenservice. Heeft u de tankkaart al ontvangen? Dan kunt u deze onbeschadigd binnen zeven dagen terugsturen. Wanneer u de tankkaart meer dan zeven dagen na ontvangst wilt retourneren, wordt de kaartbijdrage van € 5,- geïncasseerd.

De UnitedConsumers tankkorting wordt alleen geregistreerd wanneer u met PIN of contant betaalt en geen gebruik maakt van een ander zegel- of spaarsysteem. Indien u met een creditcard of tankpas (bijvoorbeeld een bedrijfspas of MultiTankcard) betaalt, ontvangt u de UnitedConsumers tankkorting niet. U kunt per tankbeurt minimaal 5 en maximaal 100 liter tanken en per dag maximaal 2 keer de tankkorting laten registreren.

 

Deelnemende tankstations

Met de UnitedConsumers tankkaart, krijgt u bij ruim 600 tankstations verspreid over heel Nederland korting op alle brandstoffen. Er is altijd wel een tankstation bij u in de buurt waar u goedkoop kunt tanken.

Vind een tankstation

Bij UnitedConsumers vinden we service heel belangrijk. Daarom zijn er alleen bemande tankstations bij UnitedConsumers aangesloten. Zo tankt u veilig en vertrouwd bij ruim 600 tankstations in heel Nederland.

Elke pomphouder bepaalt dagelijks zelf de pompprijzen, hier hebben wij geen invloed op. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de ligging van het tankstation en de concurrentie in de buurt. Er zullen altijd tankstations zijn waar goedkoper getankt kan worden (bijvoorbeeld bij in het buitenland of bij onbemande tankstations).

 

Korting en bespaartegoed

UnitedConsumers heeft met alle aangesloten tankstations afspraken gemaakt over de korting. Hierdoor verschilt de exacte korting per tankstation. Bekijk hoeveel korting u krijgt bij het tankstation bij u in de buurt.

Tanken met uw UnitedConsumers tankkaart is altijd goedkoper. UnitedConsumers hanteert hiervoor 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: korting op de adviesprijs.
  • Garantie 2: korting bovenop de korting van het tankstation

Zo werkt de korting

Pomphouders bepalen hun eigen brandstofprijzen. Als de pompprijs lager ligt dan de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs, is dat korting aan de pomp. U krijgt bij UnitedConsumers ook nog extra korting bovenop de korting van het tankstation.

Zo werkt de korting

Uw tankbeurt en de korting worden binnen 24 uur in uw bespaartegoed bijgeschreven.

Staat uw tankbeurt na 24 uur nog niet in uw bespaartegoed? Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de registratie van uw korting. Stuur in dat geval uw tankbon op naar onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Via Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag, of een deel ervan, uit laten keren op uw bankrekening.

Wanneer u de uitbetaling vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.


Staat uw vraag er niet tussen?

Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op