Contact
Mijn UnitedConsumers
OnePlus
10 Pro
Met abonnement
vanaf € 31,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 593,95
OnePlus
10T
Met abonnement
vanaf € 25,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 446,95
OnePlus
11
Met abonnement
vanaf € 49,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 762,95
OnePlus
9 Pro
Met abonnement
vanaf € 25,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 453,95
OnePlus
Nord 2T
Met abonnement
vanaf € 20,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 318,95
OnePlus
Nord 3
Met abonnement
vanaf € 24,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 427,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

OnePlus telefoon

OnePlus is een smartphonefabrikant uit China met een aantrekkelijke missie: een betere smartphone maken voor minder geld. Eind 2013 bracht OnePlus de OnePlus One uit, en daar hield het niet op! UnitedConsumers heeft de nieuwste OnePlus toestellen in het assortiment, zoals de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro.

OnePlus: juiste prijs-kwaliteitverhouding

Het succes heeft OnePlus vooral te danken aan de goede prijs-kwaliteitverhouding: OnePlus smartphones kunnen zich namelijk met gemak meten met de bekendere merken en dat voor een veel aangenamere prijs. 

Wie op zoek is naar uitstekende smartphone, maar hier niet de hoofdprijs voor wil betalen, heeft met een OnePlus smartphone de ideale telefoon in handen.

OnePlus review: de voordelen

Wat ons betreft kunt u een OnePlus telefoon gerust als een high-end toestel beschouwen. OnePlus heeft de volgende pluspunten:

Uiterlijk

OnePlus: luxe design

Er is veel aandacht besteed aan het design van de smartphone, waarmee de telefoon een luxe uitstraling heeft gekregen.

Hardware

OnePlus: een echte krachtpatser

De OnePlus smartphones zijn uitgerust met een krachtige processor, goede camera en hebben een uitstekende batterijcapaciteit.

Software

OnePlus: Android

De toestellen zijn altijd voorzien van de meest recente beveiligingsupdates. Bovendien draait OnePlus op Android. Het grote voordeel hiervan, is dat verreweg de meeste apps geschikt zijn voor een OnePlus telefoon. 

OnePlus abonnement

OnePlus smartphones zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Via UnitedConsumers vindt u de beste aanbiedingen van alle mobiele providers. U kiest zelf uw OnePlus telefoon, uw bel- en sms-bundel en het aantal gewenste MB’s. Een abonnement afsluiten is zo geregeld.

OnePlus telefoon los

U kunt een OnePlus smartphone als los toestel aanschaffen bij UnitedConsumers. U ontvangt dan een simlockvrije telefoon, zodat u deze meteen kunt gebruiken. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een simkaart en een sim only abonnement. U kunt dus gewoon uw huidige sim only gebruiken.