Contact
Mijn UnitedConsumers

Klachten

Wij doen altijd ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u toch een opmerking of klacht? Laat het ons weten, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. U kunt contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur


telefoon

Telefoon

040 235 05 60 (lokaal tarief)

mail

Post

Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven


Klachtenprocedure

Uw klacht wordt zorgvuldig door ons behandeld via onderstaande procedure:

  • Binnen twee werkdagen: ontvangstbevestiging
    Binnen twee werkdagen na ontvangst van de klacht ontvangt u bericht van UnitedConsumers over wie binnen onze organisatie uw klacht onderzoekt.
     
  • Binnen tien werkdagen: ons voorstel
    Vervolgens ontvangt u binnen tien werkdagen na ontvangst van de klacht een voorstel ter oplossing of tegemoetkoming van uw klacht.

Bent u niet tevreden over een behandeling bij een zorgverlener, bijvoorbeeld: uw huisarts, fysiotherapeut of medisch specialist? Het is altijd verstandig om de ontevredenheid kenbaar te maken aan te zorgverlener. Wellicht komt u samen al tot een goede oplossing. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!


Mijn klacht hoort bij een andere organisatie

Meestal kunt u met uw klacht bij ons terecht. In sommige gevallen kunt u beter bij een andere instantie terecht met uw klacht. Bijvoorbeeld:


Mijn klacht is niet naar wens behandeld

Bent u niet tevreden met onze reactie? Of heeft u niet binnen 30 dagen een reactie ontvangen? Dan kunt u terecht bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ).

Onder de SKGZ vallen de Ombudsman en de Geschillencommissie. In de meeste gevallen probeert de Ombudsman te bemiddelen. Kan het probleem niet door bemiddelen worden opgelost? Dan neemt de Geschillencommissie de zaak in behandeling. De Geschillencommissie brengt vervolgens een advies uit. Dit advies is bindend voor beide partijen. U kunt het geschil ook voorleggen aan de bevoegde rechter.