Contact
Mijn UnitedConsumers
Nokia
G22
Met abonnement
vanaf € 13,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 159,95
Nokia
G60
Met abonnement
vanaf € 17,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 249,95
Nokia
X30
Met abonnement
vanaf € 19,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 304,95
Nokia
XR21
Met abonnement
vanaf € 29,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 551,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Nokia smartphone

De mobiele telefoons van het Finse merk Nokia zijn onverwoestbaar. Nokia stond aan de wieg van de mobiele telefonie in Nederland en heeft daarbij een ijzersterke reputatie opgebouwd. En nu, heel wat jaren later, blijkt dat deze reputatie nog steeds terecht is. Nokia maakt smartphones die zich onderscheiden door betrouwbaarheid en degelijkheid. Bovendien heeft Nokia verschillende modellen: van de ‘ouderwetse’ gsm zonder toeters en bellen tot de hypermoderne smartphone. Zo is er voor ieder wat wils!

Nokia telefoon kopen

Het is even stil geweest rond Nokia, maar in 2017 heeft de telefoonfabrikant een echte comeback gemaakt. Het bedrijf richt zich nu op de productie van smartphones, maar heeft daarnaast nog een troef achter de hand: de remake van hun oudere, klassieke modellen met de fysieke knoppen die zo kenmerkend zijn voor oude mobiele telefoons. Erg retro in een nieuw jasje!

Alle Nokia telefoons zijn voorzien van Android One. Hiermee heeft u de zekerheid dat er regelmatig software- en veiligheidsupdates worden uitgevoerd. Kiest u voor Nokia?

Nokia los toestel

U kunt uw nieuwe Nokia als los toestel aanschaffen bij UnitedConsumers. U zorgt dan zelf voor een abonnement, bijvoorbeeld door uw huidige mobiele abonnement te gebruiken. Uiteraard kunt u ook een nieuw sim only abonnement afsluiten. Smartphones die u bij ons aanschaft, zijn altijd simlock vrij. Op die manier kunt uw Nokia telefoon meteen gebruiken.

Sim Only abonnement afsluiten

Nokia met abonnement

Wel zo makkelijk: een nieuwe Nokia met abonnement. Zo regelt u alles in een keer. U kiest het abonnement dat bij u past en combineert dit met een Nokia smartphone. Bij UnitedConsumers vindt u aanbiedingen van vrijwel alle providers, zodat u precies vindt wat u nodig heeft.